Dette RPG-forum er inspireret af spillet Skyrim
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Tilføje mods via Steam eller Nexsus
Fre 10 jan - 5:51:59 by Xilli
Hej
Jeg er kørt fast i at tilføje mods til mit spil.
Kan I svare på hvad der fungerer bedst, Steams værksted eller Nexsus?


Comments: 2
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Alle jobs har deres dårlige dage ~ Björk
Søn 7 sep - 23:07:52 by Björk

» Tilføje mods via Steam eller Nexsus
Tirs 2 sep - 2:51:41 by Sølvi

» Sølvi
Man 25 aug - 5:10:06 by Sølvi

» Björk Frostnæve
Tors 21 aug - 2:04:47 by Björk

» Spørgsmålstegn?
Lør 12 okt - 8:21:48 by Njalfi

» Vi spiller stadig
Fre 11 okt - 11:05:25 by Njalfi

» Fire Mage ~ Casta
Ons 29 maj - 5:18:57 by Casta

» At være nifingret - Lerexus.
Man 29 apr - 6:08:55 by Lerexus

» Hvem er du? ~ Mirabelle
Man 29 apr - 5:21:51 by Mirabelle

Top posters
Sølvi
 
Mirabelle
 
Azariel
 
Casta
 
Lerexus
 
Arason
 
Eruanna
 
Björk
 
Njalfi
 
Sicarius
 
Poll
Statistics
Der er i alt 20 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er bonderoev

Vores brugere har i alt skrevet 552 indlæg in 68 subjects
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons 9 okt - 23:30:11

Share | 
 

 Lyell Aldnny [GODKENDT]

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: Lyell Aldnny [GODKENDT]   Man 14 maj - 8:55:12

Kælenavne og aliaser: faktisk går ikke under sit fornavn, men sit efternavn Aldnny. Der få som kender hendes sande navn og d var ikke let for de få at få det ud af hende. Der er også nogle få som kalder hende sommerfuglen pågrund af hendes modersmærke..

Køn: Kvinde

Alder: 23 år, men ligner faktisk en der er meget yngere, men sikkert pågrund af hendes højde

Race: altmer

Gruppe/Job: sælger sine mediciner som selv laver af uter hun finder på sin rejse igemmen landet.

Født: Faktisk erinder Lyell ikke hvor hun er født henne, men ved at det ikke var i hendes hjemland, men at hende og moderen først kom til Sommerset Isle senere..


Bor: faktisk så er hun en nomade, men summerset isele er det sted hun kalder for sit hjem hvis nogen spørger...

Politisk status: Faktisk er hun ret ligeglad, drog kan hun godt hvis hun ser fordel i holde med ene frem for andet for så skifte menning, men kun hvis det betyder at hun selv vil få gavn af det.


Øjne: Hendes øjne er grønne, hendes øjnvipper er ret lange og det er hun stolt af

Hår: Lyells hår brunt og går til midt på ryggen, det er altid flettet så det ikke kommer i vejen når hun skal bruge sin bue.

Højde og vægt: lyell er 1. 66 høj og vejer 55 kg,

Kendetegn: Hun har modersmærke på sin venstre kind som ligner en sommerfugl..


Beskrivelse af udseende: Lyell er ikke ret høj, det er en de ting der oftes irretere hende fordi folk forvekelser hende med et barn, hendes læber meget fyldige og rosa. hendes næse kan til tider virke noget spids, men kommer an på hvilken vinkel du ser den fra. på hendes venstre kind er der modersmærke det minder om en sommerfugl det. hendes øjne næsten dybtgrrønne drog stadigt noget gylden skær over dem, hun har aldrig kunne
forklare hvorfor det er sådan, men er det altså bare.
Hendes hår er mørkebrun og går hende til midten af ryggen det er næsten altid sat op i fletning så det ikke irreterede hende mere end nødvendigt, når skal bruge sin bue, eller hvis hun skal løbe stærkt. Der findes drog sjældenheder hvor håret hænger løst når det gør det krøller det ganske svagt.
Faceclaim: The elf of silverwood


Personlighed: Lyell er ikke den der kommer til andre med mindre hun skal noget med de personer, hun holder sig mest for sig selv og har svært ved tro på at hun kan snakke med andre. Der altid en frygt for at bliver afvist, derfor hun har svært ved at stole på folk, den bedste måde hun kender til at ungå at blive såret er at afvise folk. Derfor når man møder hende virker hun afvisende, fjern og kold. Lysten til at lærer menneske er der, men hendes følelser kom tit vejen især frygten for at blive afvist. Kommer man under skalen på hende vil man lærer en helt anden person kende, man kan næsten kalde hende skødehund, forvandler sig til noget af de sødeste der findes og bliver den mesthjælpsomme person.
Folk vil også kalde hende udspekuleret hun gør næsten aldrig noget af sig selv, med mindere at giver hende noget at gøre det. Det kan foreksempel være viis nogen spørge om hun vil hjælpe dem. Så nærmest forventer hun at får noget igen.
Likes: Naturen, hendes bue, gå ture alene skovene.
Unlikes: for mange folk på et sted, kød og folk der tror de smarte

Svagheder: at blive afvist når hun søger kontrakt

Styrker: Faktisk har hun ikke så forfærdlig mange styker, men det er fordi hun er meget selvkritisk og vil hele tiden udfordre sig selv så hun altid bliver bedre. Drog ligger en af hendes største styke i naturen det der hun finder sin indre ro og kan der finde sig selv. Faktisk er hun også god til det uter og kan næsten ved at se på planten fortælle dig, hvordan den skal anvendes ellers kan bruges til, men det er ikke en viden hun så let videre giver.


Baggrundshistorie: Aedra Whitehart vandrede langs whiterun. Hendes mave fortalte folk at hun høj gravid ventede barn, faderen til dette barn var ikke inde billedet, drog kendte Aedra hans navn Kios Aldnny. Den nat Lyell blev født rasede det værste stormvejr, vinden hylede og regnen gav genlyd på tagene, Aedra havde søgt tilflugt i nedslidt bygning som højst sansynlig blev brugt til lade, men der hverken halm eller hø herinde faktisk var der kun hårde stengulv. Lidt tid efter fandt ældre kvinde dem. Heldigt for dem var det en bygning hun brugte og de kunne få lov til blive, efter flere timer skrig, smerte og veer var lille elverpige kommet til verden, faktisk skreg babyen ikke da den kom, men lod dybt grønne øjne slå op stirrede ind sin mors øjne der var gylden som to stykker rav. Drog husker Lyell ikke denne episode af sit liv, for hendes har aldrig fortalt hende om den end ikke hendes far. Da lyell på 8 tog de tilbage summerset isele hvor hun faktisk blev end til blev 15. Så måtte ihvertfald efter sit eget hovede tage ud opleve verden.

Familie: Hun ved faktisk om har nogen søskende, måske på hendes fars side, men så ved er der ingen tilbage af hendes mors side..
Udstyr: Hun har en skinkjole på af farven brun, hun ved godt at den ikke er særlig praktisk når ender i en kamp, men det næsten eneste hun ejer. På nær den trykke uld kappe som bruger om vinteren
Kampstil: Faktisk har evenen til bruge illusionsmagi, men hun har trænet den og derfor bange for bruge hendes illusionsmagi. Derfor har fået lavet kortbue som hun rigtigt glad for, hun er så god at hvis man spørger hende kan hun ramme hvad som helst. Lige meget hvor langt der, men passer ikke drog bliver ellevild hvis hun kan få dig til at tro det.
Tilbage til toppen Go down
Sølvi
Level 4
Level 4
avatar

Navn : Sølvi
Race : Nord
Female Antal indlæg : 179
Join date : 19/03/12

IndlægEmne: Re: Lyell Aldnny [GODKENDT]   Tirs 15 maj - 4:07:42

GODKENDT


Spændende altmer, selvom hun mere lyder som en bosmer, hvis man ser bort fra the Summerset Isles.
Håber at du kommer til at hygge dig her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skyrim.danskforum.net
 
Lyell Aldnny [GODKENDT]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skyrim :: Det grundlæggende :: Karakterskemaer-
Gå til: