Dette RPG-forum er inspireret af spillet Skyrim
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Tilføje mods via Steam eller Nexsus
Fre 10 jan - 5:51:59 by Xilli
Hej
Jeg er kørt fast i at tilføje mods til mit spil.
Kan I svare på hvad der fungerer bedst, Steams værksted eller Nexsus?


Comments: 2
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Alle jobs har deres dårlige dage ~ Björk
Søn 7 sep - 23:07:52 by Björk

» Tilføje mods via Steam eller Nexsus
Tirs 2 sep - 2:51:41 by Sølvi

» Sølvi
Man 25 aug - 5:10:06 by Sølvi

» Björk Frostnæve
Tors 21 aug - 2:04:47 by Björk

» Spørgsmålstegn?
Lør 12 okt - 8:21:48 by Njalfi

» Vi spiller stadig
Fre 11 okt - 11:05:25 by Njalfi

» Fire Mage ~ Casta
Ons 29 maj - 5:18:57 by Casta

» At være nifingret - Lerexus.
Man 29 apr - 6:08:55 by Lerexus

» Hvem er du? ~ Mirabelle
Man 29 apr - 5:21:51 by Mirabelle

Top posters
Sølvi
 
Mirabelle
 
Azariel
 
Casta
 
Lerexus
 
Arason
 
Eruanna
 
Björk
 
Njalfi
 
Sicarius
 
Poll
Statistics
Der er i alt 20 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er bonderoev

Vores brugere har i alt skrevet 552 indlæg in 68 subjects
Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 12, Ons 9 okt - 23:30:11

Share | 
 

 Eruanna Månebarn [GODKENDT]

Go down 
ForfatterBesked
Eruanna
Level 1
Level 1
avatar

Navn : Eruanna Månebarn
Race : Halvt Altmer og halvt Bosmer
Female Antal indlæg : 7
Join date : 03/05/12

IndlægEmne: Eruanna Månebarn [GODKENDT]   Lør 5 maj - 10:08:33

Call her moonchild
Dancing in the shallows of a river
Lovely moonchild
Dreaming in the shadow
of the willow.

Navn: Eruanna (Air-oo-ahn-nah)

Kælenavne og aliasser: Eruanna Månebarn, Nytha (dæknavn) og Druiden.

Køn: Kvinde

Alder: 17 år

Race: Halvt Altmer og halvt Bosmer. --> Sæt hende som Bosmer, da dette er mest dominerende i hende.

Gruppe/Job: På overfladen healer, men under overfladen er Eruanna en del af tyvenes lav (under navnet Nytha).

Født: Tamriel.

Bor: Skyrim.

Politisk status: Eruanna er ikke særlig interesseret i politik.


Talking to the trees of the
cobweb strange
Sleeping on the steps of a fountain
Waving silver wands to the
night-birds song
Waiting for the sun on the mountain.

Øjne: Eruannas øjne er store og mandelformede. De har en ubestemmelig farve, men vil oftest betegnes som skovgrønne eller brungrønne mere specifikt. Når Eruanna griner, bliver hendes øjne til små sprækker, hvor mange oftest undrer sig over, om hun så overhovedet kan se noget.

Hår: Eruannas hår er lysebrunt, eller som hun selv ville kalde det: Brun som den lyse bark på træerne. Da hun ikke ønsker håret i øjnene eller i munden, er det tit sat op i en slags hestehale.

Højde og vægt: Eruanna er en lille og spinkel pige. Hun kan ikke veje meget, men alligevel normalvægtig.

Kendetegn: Udover det lille kridhvide, buttede og udsmykkede egern på hendes skulder ved navn Verya (den tro følgesvend), er hendes gyldne øjne også nemme at genkende. Et tydeligt ar er at finde fra hendes højre hofte til hendes venstre skulder, og så mangler der et lille stykke af de højre øre.

Beskrivelse af udseende: Eruanna er med sin lille højde og spinkle krop, en lille opmærksom pige. De skovgrønne øjne er tit opmærksomme, nysgerrige og muntre. Selvom hun er en 17-årig pige, har hun ikke rigtig nogen former. Barmen er praktisk talt ikke-eksisterende, og hendes hofter er ikke til at finde, medmindre man løber hænderne ned langs siderne på hende. I og med hofterne ikke er tydeligt fremtrædende, overrasker det mange, at hofteknoglen er meget spids. Det højre øre ligner et almindeligt menneskes øre, da der mangler en stor bid af det. Dette er noget, Eruanna helst ikke snakker om.
Eruanna ifører sig mest de brune, grønne og hvide farver, der er til at finde rundt om i skovene. Skoven er hendes ynglings sted at befinde sig, så dermed beklæder hun sig gerne lidt kamuflerende. Sko går hun ikke med særlig tit, da dette kun sker under krævende opfordring.

Faceclaim: Billede fundet på google ^^


She's a moonchild
Gathering the flowers in a garden.
Lovely moonchild
Drifting on the echoes of the hours.

Personlighed: Eruanna er den pige, man ville placere i en kategori for sig selv. Hun er en spøjs pige, der med sin drømmende adfærd ofte siger det, der først falder hende ind. Hun er hurtigopfattende i mange situationer, selvom de fleste ville sætte hende som langsom og tit langt væk i egen, drømmende verden. Når folk tager hende i at snakke med sig selv, snakker hun egentlig enten med sit egern eller naturen omkring sig. Heraf navnet Druiden. Eller Eruanna Månebarn, for hun lusker altid rundt under månens skær og taler med sig selv (= naturen). Hendes forældre hævder, at hendes svage magiske evner endda er stærkest i månens blide sølvskær.
Eruanna er ikke en kampglad person, for ikke nok med hun aldrig rigtig deltog i kampundervisningen, hader hun sit talent med bue og pil. Hun er meget god til at ramme præcist med pilene, men hun bruger aldrig dette. Ethvert menneske og enhver genstand er en del af den natur, hun elsker så umådelig højt.
Når hun er under dæknavnet Nytha, virker hun en smule mere seriøs, skønt hun stadig er meget den samme person. Hun har udviklet en lille kærlighed til at lirke låse op, stjæle og andet, som tyvenes lav nu engang gør.

Likes:
I. Naturen
II. Månen
III. Dyr
IIII. Verya, egernet.

Unlikes:
I. Komplet, opslugende mørke
II. For meget opmærksomhed
III. At blive beskyldt for at være alt for mærkelig og spøjs - Sindssyg.
IIII. Grøntsager.

Svagheder: Eruanna har virkelig svært ved at modstå en ”samtale” med dyr og naturen. Sin dystre, dystre hemmelighed (læs baggrundshistorien). Eruanna er desuden panisk angst for abnormt høje mænd og er også klaustrofobisk.

Styrker: Eruanna er fabelagtig med bue og pil (dog bruger hun det ikke). Med hendes lille, spinkle person, kan hun komme igennem de fleste steder og gemme sig nemt. At klatre i træer er hun både god til og elsker. Lirke låse op er også en del af styrkerne.


Sailing on the wind
in a milk white gown
Dropping circle stones on a sun dial
Playing hide and seek
with the ghosts of dawn
Waiting for a smile from a sun child.

Baggrundshistorie: Denne kommer kun i nogle få episoder, der er mest forklarende om hendes person. Mangles der mere, må i endelig skrive!

“Murder is born of love, and love attains the greatest intensity in murder”
Kom nu!” Mukkede den lille pige, der umuligt kunne være mere end 12 år gammel. Hun kastede med de lysebrune lokker, idet hun så sig over skulderen. Eruanna var tydeligvis utålmodig med sin alt for langsomme bror, der hele tiden sakkede bagud. Alyan var 15 år, virkede som en ualmindeligt muskuløs og stærk ung mand, men Eruanna vidste bedre. Hun himlede med sine skovgrønne øjne, da hans svar blev til en distanceret mumlen, der kun lige strejfede hendes elverører. De var rigtigt nok ude på tur, vandretur om man vil, mens deres forældre var i fuld gang med forberedelse til en eller anden stor fest. Dette var skyggen ved at være af en forholdsvis rig Altmer/Bosmer-slægt. Endnu en fest.
Du er alt for hurtig, Eruanna!” hvæsede Alyan under sin vejrtrækning, da han endelig kom op og gå ved siden af hende. Hun smilte lidt forsigtigt til ham, og slog sig pludseligt ned ved siden af et gammelt træ. Eruanna begyndte at mumle uforståeligt og stirrede frem for sig. Pludselig vendte hun blikket mod sin bror. Han havde altid været den gode i familie, det hvide får, der aldrig gjorde noget forkert. Gjorde han endelig det, plantede han uvilkårligt skylden på Eruanna. Hun var ’alligevel en ballademager og utroværdig pige, man ikke skulle stole på’. Fra koggeret over hendes ene skulder, fremdrog hun en enkelt skarp pil, som hun vendte mod Alyan.
Der gik ikke mange millisekunder, før Alyan vendte sig uforstående mod Eruanna. Hans hoved blev lagt på skrå, men han kunne ikke skjule sin mistillid, for med en hurtig fart tog han sin lille daggert frem. Han vejede den i hånden, overvejede tydeligvis, om der blev brug for den. Skæbnen måtte vide, at det gjorde han. Eruanna rejste sig op, og forsøgte sig med at ramme Alyan med pilen, som var det en kniv, hun stod med. Alyan stoppede hende på halvvejen med sin kniv, kom op og stå og gik til modangreb. Kampen ende med, at Eruanna mistede halvdelen af det højre øre (det førte til en masse blod over hendes fine, nye kjole), og Alyan til sidste lå død på hendes fødder. Hun smed forskrækket pilen fra sig, bildte sig ind, hun blot prøvede sig med kampteknikker. Sandheden var en helt anden. Hvordan hun formåede at gemme liget af hendes bror, vides ikke, men hun formåede at finde en buttet hvidt egern undervejs (hun tog det selvfølgelig med sig). Da hun kom hjem, ødelagde hun en hel fest. Eruanna bildte alle ind, Alyan reddede Eruanna fra en vildfaren, aggressiv kriger, som han jagtede væk. Dagen efter blev han meldt savnet.

Nature has framed strange fellows in her time.

Hun begav sig ud igen. De kunne se hende fra vinduet, som hun gik frem fuldt badet i måneskinnet. Ikke mange så hende gå rundt udenfor, men hver nat under skyfri himmel, gik hun rundt. Hun havde kursen mod skoven, mens det lille buttede og hvide egern sad roligt på hendes ene skulder.
Eruanna er ude igen” Var der, en der sagde. Hans brummende stemme skar klart igennem, og alle blev stille.
Er hun ikke altid det?” Brød en anden, kvindelig, stemme ind. Der blev atter stille, mens de spejdede ud gennem vinduet.
Hvad laver hun? Altså, hvis hun altid er ude på denne tid, må hun da lave noget! Udbrød en tredje mere lys mandestemme, der bagefter kløede sig forvirret i virvaret af brunt hår på sit hoved. Alle trak på skuldrene.
Eruanna er et månebarn, andet kan jeg ikke fastslå” afsluttede den første mand igen og rystede kraftigt på hovedet. Hvor besynderligt, yderst besynderligt.

Familie:
Mor: Caladwen Healer - Altmer - Selvom hun kan magi, bruger hun den ikke til andet end sine healer-gave.
Far: Lithônion af Naturen - Bosmer - Han er beskyttende for naturen. Han er en god kriger, men gør ikke noget ud af det.
Bror: Alyan den Velsignede - Halvt Bosmer, halvt Altmer - Afdød. Afsat som forsvundet - Han blev først efter sin forsvinding kendt som ”Den Velsignede”. Han var højtelsket.

Udstyr: Bue og pil. Da Eruanna ikke er en decideret kriger, ifører hun sig heller ikke rustning.

Kampstil: Eruanna er fabelagtig med bue og pil, men hellere vil hun sætte sin lid til sin meget utrænede og svage magi. I nærkamp ville hun tabe med det samme.

Andet: Da jeg ikke rigtig kender til al dette Skyrim-univers, ved jeg ikke hvor meget, jeg har ramt ved siden af. Skriv det endelig hvis jeg har ramt helt ved siden af med det hele (:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sølvi
Level 4
Level 4
avatar

Navn : Sølvi
Race : Nord
Female Antal indlæg : 179
Join date : 19/03/12

IndlægEmne: Re: Eruanna Månebarn [GODKENDT]   Lør 5 maj - 19:24:51

GODKENDT


Interessant karakter. Alt ser fint ud, og passer godt ind i Skyrim-universet. Jeg håber at Brýn og Eruanna mødes på et tidspunk Wink
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skyrim.danskforum.net
 
Eruanna Månebarn [GODKENDT]
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skyrim :: Det grundlæggende :: Karakterskemaer-
Gå til: